Selvbetjening 

Her kan du:

  • bestille tid til blodprøver og årskontrol for sukkersyge, hypertension og KOL samt sygeplejerskekonsultation. Lægetider bookes telefonisk hos sekretæren.

  • skrive mails til os

  • forny recept på medicin

Første gang du benytter lægehusets e-kommunikations modul, skal du oprettes som ny bruger.

Hver gang du logger ind vil du modtage en mail fra lægehuset på din e-mail. Mailen indeholder en ekstra sikkerheds kode, der skal bruges for at kunne komme ind i systemet. Du skal derfor have mulighed for at tjekke din e-mail, mens du logger på hos os.

Tidsbestilling til sygeplejerske konsultation og blodprøvetagning kan foretages her. Tidsbestilling til læge foregår telefonisk via sekretæren i dagtid.

Første gang du bestiller din medicin denne vej, skal du sende en e-besked til sekretæren via denne hjemmeside/selvbetjening, og bede hende godkende og aktivere dit medicinkort til e-bestilling.

Når du skriver en mail til os, bør den være kortfattet og kun omhandle en problemstilling. Vi svarer så hurtigt som muligt, men du kan ikke altid forvente svar samme dag. Derfor må du heller ikke bruge e-mail konsultation ved akut sygdom, hvor du har brug for hjælpe her og nu.

Er dit problem ikke egnet til svar på e-mail, vil du blive anmodet om at kontakte os telefonisk eller om at møde til en konsultation.

Bemærk at der kan gå op til 4-5 hverdage før dine e-konsultationer besvares.  Hvis man ikke har fået svar på e-konsultationer senest 5 dage efter afsendelsen, vil vi bede om at man gensender beskeden til os, da der har været problemer med overførslen af disse til vores system.

Kan du ikke finde den modtager du søger skyldes dette ferie/kursus/mv. og vi beder dig overveje om henvendelsen kan vente til vedkommende er tilbage.

 

Klik her for at gå til selvbetjening