Aktuelt i lægehuset

Lav bemanding

Fredag 9. september er der lav bemanding i lægehuset og vi opfordrer til at begrænse henvendelser og særligt begrænse fremmøde i quicktid den dag.

Generationsskifte

Pr. 1.9.22 stopper Irma Kvistgaard i lægehuset hvorefter Mia Lund Bjerg overtager.

Virtuelle quicktider

Pr. 1.1.22 ophører aftalen om mulighed for virtuelle quicktider uden forudgående aftale ml kl 8 og 9. Du kan istedet kontakte sekretæren mellem kl 8 og 9 for booking af en konsultation afviklet som aftalt video konsultation senere på dagen.

HUSK sundhedskortet

Det er vigtigt du medbringer sundhedskortet hver gang du har en aftale i lægehuset. Det er nu muligt at få sundhedskortet som app på din smartphone - dine børns sundhedskort komme automatisk med.

Betaling i lægehuset

Lægehuset er kontantløst, men der kan betales med mobilepay.

Videokonsultation

Det er muligt at få en konsultation ved læge el sygeplerske gennemført som "Video konsultation". Book tid til dette her på hjemme siden el kontakt sekretæren for dette. Video konsultation foregår via "Min læge app'en". For mere information se: https://minlaegeapp.dk/guide-videokonsultation/ På det bookede tidspunkt skal du blot åbne appen og sætte sig ind i det virtuelle venteværelse, hvorfra du blive "hentet ind" af lægen eller sygeplejersken.

Nyt om Rejsevaccination

Rejsevaccination, bestilling af vacciner og vejledning om malariaforbyggelse mv, foregår fremadrettet kun i forbindelse med en aftalt konsultation ved en af vores sygeplejersker Annette, Louise eller Kathrine.

Ønsker man anden form for tilbud, henvises til Apotekernes vaccinations klinikker, som håndterer alle forhold vedrørende rejsevaccination.

Nye medarbejdere

1/8-22 Begynder læge Maiken Kajberg-Henningsen som led i sin speciallægeuddannelse i halvårlig ansættelse.

1/6-22 Begynder sygeplejerske Anna-Lise Borgen i lægehuset.

1/5-22 Begynder social- og sundhedsassistent Britta Vindelboe Pedersen i lægehuset.

1/2-22 Læge Tine Maaløe er tilbage i lægehuset fast som led i sin videreuddannelse som speciallæge i almen medicin.

Gruppe 2 patienter

Er du gruppe 2 patient betaler du selv honorar på 500 kr. pr. konsultation. Eventuelle øvrige ydelser tillægges dette honorar i henhold til overenskomsten mellem PLO og Regionernes Lønnings- og Takstnævn.

Lukket for tilgang

Lægehuset er aktuelt lukket for tilgang af nye patienter.

Cannabis

Lægehuset følger sundhedsstyrelsens retningslinjer for området som lyder: "På grund af den begrænsede evidens for effekten af cannabis på forskellige symptomer og sygdomme kan Lægemiddelstyrelsen ikke anbefale ordinationen af magistrelle lægemidler, der indeholder aktive stoffer fra Cannabis". Det er derfor fremadrettet ikke muligt at få udskrevet denne type medicin fra lægehuset i Tørring.

Adgangsforhold

Klinikken har gode adgangsforhold for handicappede.

Børneundersøgelser

Vær opmærksom på, at ved børneundersøgelse vil dit barn få en bedre undersøgelse/oplevelse uden deltagelse af andre søskende.

Ingen artikler fundet