Aktuelt i lægehuset

Om- og tilbygning

I perioden august 2021 til marts 2022 gennemgår lægehuset om- og tilbygning. Vi beklager de gener det kommer til at medføre - men glæder os til det nye lægehus står færdigt.

Fra uge 7 vil en del af lægehusets rum være lukket pga. renovering og man bedes benytte indgangen via Byvang. Bemærk at parkeringspladsen ikke kan benyttes.
Vi beklager de gener det må give.

Virtuelle quicktider

Pr. 1.1.22 ophører aftalen om mulighed for virtuelle quicktider uden forudgående aftale ml kl 8 og 9. Du kan istedet kontakte sekretæren mellem kl 8 og 9 for booking af en quicktid afviklet som aftalt video konsultation senere på dagen.

Fremmøde

Alle med luftvejssymptomer skal bære maske/mundbind - alle andre anbefales at gøre det.

Alle med luftvejssymptomer og alder over 7 år skal have negativ podning inden fremmøde. 

Influenzavaccination

Vi tilbyder igen i år influenzavaccination til de anbefalede grupper. Vaccination kan gives ifm. planlagt konsultation. 

Quicktider

Pr. 1.7. åbner lægehuset igen for quicktider med fremmøde i lægehuset hver dag mellem kl. 8-9. Quicktiderne er beregnet til mindre problematikker og du vil blive tilset af første ledige læge. Mød op i lægehuset og henvend dig til sekretær. Hvis der ikke er plads i venteværelset bedes du vente udenfor og give sekretær besked - så ringer vi dig ind når det blver din tur. Har du symptomer på COVID-19 smitte må du fortsat IKKE møde op i lægehuset - dog er børn mellem 0-6 år undtaget. Har du symptomer kan du kontakte lægehuset telefonisk.

HUSK sundhedskortet

Det er vigtigt du medbringer sundhedskortet hver gang du har en aftale i lægehuset. Det er nu muligt at få sundhedskortet som app på din smartphone - dine børns sundhedskort komme automatisk med.

Betaling i lægehuset

Lægehuset er kontantløst, men der kan betales med kreditkort eller mobilepay.

Videokonsultation

Det er muligt at få en konsultation ved læge el sygeplerske gennemført som "Video konsultation". Book tid til dette her på hjemme siden el kontakt sekretæren for dette. Video konsultation foregår via "Min læge app'en". For mere information se: https://minlaegeapp.dk/guide-videokonsultation/ På det bookede tidspunkt skal du blot åbne appen og sætte sig ind i det virtuelle venteværelse, hvorfra du blive "hentet ind" af lægen eller sygeplejersken.

Nyt om Rejsevaccination

Rejsevaccination, bestilling af vacciner og vejledning om malariaforbyggelse mv, foregår fremadrettet kun i forbindelse med en aftalt konsultation ved en af vores sygeplejersker Annette, Louise eller Kathrine.

Ønsker man anden form for tilbud, henvises til Apotekernes vaccinations klinikker, som håndterer alle forhold vedrørende rejsevaccination.

Nye medarbejdere

1/2-22 Læge Tine Måløe er tilbage i lægehuset fast som led i sin videreuddannelse som speciallæge i almen medicin.

1/8-21 Læge Noel Perez er i perioden 1.8.21 - 31.1.22 ansat i lægehuset som led i sin speciallægeuddannelse til almen praktiserende læge.

Gruppe 2 patienter

Er du gruppe 2 patient betaler du selv honorar på 500 kr. pr. konsultation. Eventuelle øvrige ydelser tillægges dette honorar i henhold til overenskomsten mellem PLO og Regionernes Lønnings- og Takstnævn.

Lukket for tilgang

Lægehuset er aktuelt lukket for tilgang af nye patienter. Vi forventer at kunne åbne for patienttilgang igen i foråret 22 når det nye renoverede lægehus står færdigt. 

Cannabis

Lægehuset følger sundhedsstyrelsens retningslinjer for området som lyder: "På grund af den begrænsede evidens for effekten af cannabis på forskellige symptomer og sygdomme kan Lægemiddelstyrelsen ikke anbefale ordinationen af magistrelle lægemidler, der indeholder aktive stoffer fra Cannabis". Det er derfor fremadrettet ikke muligt at få udskrevet denne type medicin fra lægehuset i Tørring.

Adgangsforhold

Klinikken har gode adgangsforhold for handicappede.

Børneundersøgelser

Vær opmærksom på, at ved børneundersøgelse vil dit barn få en bedre undersøgelse/oplevelse uden deltagelse af andre søskende.

Ingen artikler fundet