Aktuelt i lægehuset

Åbent for tilgang af nye patienter

Lægehuset har aktuelt åbent for tilgang af nye patienter.

Influenzavaccination 2019-2020

Fra 1. november tilbydes gratis vaccination til særlige patientgrupper og gravide i 2. og 3. trimester. Det er muligt at møde op uden tidsbetilling og få vaccinen fra 1. november - 15. januar kl. 9-15 mandag til fredag.

HPV vaccine til drenge

Pr. 1. september 2019 er det muligt for drenge som fylder 12 år pr. 1. juli 2019 at indgå i vaccinationsprogrammet. Ønsker man vaccinen, men er ikke omfattet af ovenstående, kan man få vaccinen i lægehuset som selvbetaler.

Cannabis

Lægehuset følger sundhedsstyrelsens retningslinjer på området, som lyder: "På grund af den begrænsede evidens for effekten af cannabis på forskellige symptomer og sygdomme kan Lægemiddelstyrelsen ikke anbefale ordinationen af magistrelle lægemidler, der indeholder aktive stoffer fra Cannabis". Det er derfor fremadrettet ikke muligt at få udskrevet denne type medicin fra lægehuset i Tørring.

Min Læge app

Det er nu muligt at hente app'en Min Læge således man kan kommunikere med lægehuset. Pga. tekniske vanskeligheder må man forvente længere svartid end hvis man benytter selvbetjening.

 

Vikar læger

1/2-17 er speciallæge i almen medicin Poul Sigh startet i lægehuset som vikar. Han vil være tilstede 2 dage om ugen fremover. Tryk her for yderligere informationer.

 

Uddannelseslæger

1/2-20 Begynder læge Rikke Holmgaard Andreasen i lægehuset som led i hendes basisuddannelse. Hun går på barsel til marts.

1/9-19 Begynder læge Mia Lund Bjerg i lægehuset som led i hendes sidste del af speciallægeuddannelse i almen medicin. Hun er i lægehuset frem til november 2020.

 

Sygeplejerske

1/12-19 Begynder sygeplejerske Kathrine Vilain Vildbrad i lægehuset.

 

Ingen artikler fundet