Aktuelt i lægehuset

Ultralydundersøgelse

I perioden 1.1.23-30.6.24 deltager lægehuset i et forskningsprojekt vedrørende ultralydsundersøgelse. Det kan betyde du i nogle tilfælde vil blive tilbudt en ultralydsundersøgelse hvor kun dit køn og din alder vil blive brugt i selve forskningsprojektet. I nogle tilfælde vil du blive bedt om at udfylde en patienttilfredshedsundersøgelse.

Facebook

Du kan nu følge Lægehuset i Tørring på Facebook. Via dette media kan du holde dig opdateret om aktuelle informationer.

Telefon/video

Fremadrettet vil du som udgangspunkt blive kontaktet af læge/sygeplejerske med videokosultation - frem for almindelig telefonkonsultation. Dette skyldes at kvaliteten af konsultationen er bedre og alle med en smartphone kan være med. Du behøver ikke at have en app installeret, men modtager et link pr. SMS når videokonsultationen begynder.

Åbent for tilgang

Lægehuset har aktuelt åbent for tilgang af nye patienter.

Quicktider

Pr. 1. november ændres quicktiderne til kl. 8:00-8:45, men fortsat alle hverdage.

Generationsskifte

Pr. 1.9.22 stopper Irma Kvistgaard i lægehuset hvorefter Mia Lund Bjerg overtager.

HUSK sundhedskortet

Det er vigtigt du medbringer sundhedskortet hver gang du har en aftale i lægehuset. Det er nu muligt at få sundhedskortet som app på din smartphone - dine børns sundhedskort komme automatisk med.

Betaling i lægehuset

Lægehuset er kontantløst, men der kan betales med mobilepay.

Videokonsultation

Det er muligt at få en konsultation ved læge el sygeplerske gennemført som "Video konsultation". Book tid til dette her på hjemme siden el kontakt sekretæren for dette. Video konsultation foregår via "Min læge app'en". For mere information se: https://minlaegeapp.dk/guide-videokonsultation/ På det bookede tidspunkt skal du blot åbne appen og sætte sig ind i det virtuelle venteværelse, hvorfra du blive "hentet ind" af lægen eller sygeplejersken.

Nyt om Rejsevaccination

Rejsevaccination, bestilling af vacciner og vejledning om malariaforbyggelse mv, foregår fremadrettet kun i forbindelse med en aftalt konsultation ved en af vores sygeplejersker Annette, Louise eller Kathrine.

Ønsker man anden form for tilbud, henvises til Apotekernes vaccinations klinikker, som håndterer alle forhold vedrørende rejsevaccination.

Nye medarbejdere

1/8-23 Begynder læge Mathilde Hostrup Jepsen som led i sin speciallægeuddannelse.

1/3-22 Begynder læge Thommy Hansen som led i sin speciallægeuddannelse.

Gruppe 2 patienter

Er du gruppe 2 patient betaler du selv honorar på 500 kr. pr. konsultation. Eventuelle øvrige ydelser tillægges dette honorar i henhold til overenskomsten mellem PLO og Regionernes Lønnings- og Takstnævn.

Cannabis

Lægehuset følger sundhedsstyrelsens retningslinjer for området som lyder: "På grund af den begrænsede evidens for effekten af cannabis på forskellige symptomer og sygdomme kan Lægemiddelstyrelsen ikke anbefale ordinationen af magistrelle lægemidler, der indeholder aktive stoffer fra Cannabis". Det er derfor fremadrettet ikke muligt at få udskrevet denne type medicin fra lægehuset i Tørring.

Adgangsforhold

Klinikken har gode adgangsforhold for handicappede.

Børneundersøgelser

Vær opmærksom på, at ved børneundersøgelse vil dit barn få en bedre undersøgelse/oplevelse uden deltagelse af andre søskende.

Ingen artikler fundet