OBS: Coronavirus udbrud. NYT: Virtuelle Quicktider. Lægehuset har nu åben virtuel/video konsultation, uden forudgående tidsbestilling, mellem kl. 8 og 9 på alle hverdage. Dette forgår via ”Min læge app'en”. For mere information se nedenfor. Lægehuset er som vanligt åben for telefon-, e-mail- og videokonsultationer. Sekretæren kan kontaktes på tlf 75801611 og du kan skrive til os via "Min læge appen" eller via rubrikken "Selvbetjening" her på hjemmesiden. Der er fortsat kun mulighed for fremmøde konsultationer på lægehuset efter forudgående aftale.

Aktuelt i lægehuset

Virtuelle Quicktider/åben konsultation:

Lægehuset har nu åben virtuel/video konsultation, uden forudgående tidsbestilling, mellem kl. 8 og 9 på alle hverdage. Dette forgår via ”Min læge app'en”. Man beskriver kort sin problemstilling og stiller sig så blot i kø i det virtuelle venteværelse og venter på at første ledige læge "kalder" en ind. For mere information se: https://minlaegeapp.dk/guide-videokonsultation/

Coronavirus udbrud:

Der er fortsat kun mulighed for fremmøde konsultationer efter forudgående aftale. Der er som vanligt åbent for telefon-, e-mail- og videokonsultationer. Sekretæren kontaktes på tlf. 75801611.

Der er oprettet telefonhotline for borgere 70200233 samt hjemmeside coronasmitte.dk med opdateret information.

Videokonsultation

Grundet den aktuelle Corona virus epidemi og nedlukning af store dele af samfundet, har myndighederne midlertidigt åbnet op for almindelige konsultationer ved egen læge gennemført som "Video konsultation". Kontakt sekretæren for tidsbestilling.

Du skal ikke møde op på lægehuset. Du modtager på konsultationstidspunktet en SMS med en simpel instruktion du skal følge. Kan du ikke få det til at fungere, så kontakter lægen dig på almindelig telefon i stedet. Mellem kl 8 og 9 er der via "Min læge appen" mulighed for en virtuel quicktid, se ovenfor. 

HPV vaccine til drenge

Pr. 1. september 2019 er det muligt for drenge som fylder 12 år pr. 1. juli 2019 at indgå i vaccinationsprogrammet. Ønsker man vaccinen, men er ikke omfattet af ovenstående, kan man få vaccinen i lægehuset som selvbetaler.

Min Læge app

Det er nu muligt at hente app'en Min Læge således man kan kommunikere med lægehuset. Pga. tekniske vanskeligheder må man forvente længere svartid end hvis man benytter selvbetjening. 

 

Nyt om rejsevaccination:

Nyt om Rejsevaccination:

Rejsevaccination, bestilling af vacciner og vejledning om malariaforbyggelse mv, foregår fremadrettet kun i forbindelse med en aftalt konsultation ved en af vores sygeplejersker Annette, Louise eller Kathrine.

Ønsker man anden form for tilbud, henvises til Apotekernes vaccinations klinikker, som håndterer alle forhold vedrørende rejsevaccination.

Aktuelt:

1/12-19 Begynder sygeplejerske Kathrine Vilain Vildbrad i lægehuset.

1/9-19 Begynder læge Mia Lund Bjerg i lægehuset som led i hendes sidste del af speciallægeuddannelse i almen medicin. Hun er i lægehuset frem til november 2020.

 

Nye regler for kørekort til ældre

Pr 1/7-17 er der nye regler for fornyelse af kørekort til ældre, hvor man ikke længere har brug for lægeerklæring med mindre man har en kronisk sygdom.

Spørg på borgerservice hvis du er i tvivl.

 

Gruppe 2 patienter

Er du gruppe 2 patient betaler du selv honorar på 500 kr. pr. konsultation. Eventuelle øvrige ydelser tillægges dette honorar i henhold til overenskomsten mellem PLO og Regionernes Lønnings- og Takstnævn.

Åbent for tilgang

Lægehuset har aktuelt åbent for tilgang.

Cannabis

Lægehuset følger sundhedsstyrelsens retningslinjer for området som lyder: "På grund af den begrænsede evidens for effekten af cannabis på forskellige symptomer og sygdomme kan Lægemiddelstyrelsen ikke anbefale ordinationen af magistrelle lægemidler, der indeholder aktive stoffer fra Cannabis". Det er derfor fremadrettet ikke muligt at få udskrevet denne type medicin fra lægehuset i Tørring.

Adgangsforhold

Klinikken har gode adgangsforhold for handicappede.

Husk sundhedskortet

Når du ankommer til klinikken, bedes du registrere dig med dit sundhedskort. Derefter tager du plads i venteværelset og bliver kaldt ind, når det er din tur. Husk derfor at medbringe dit eget (eller dit barns) sundhedskort.

Børneundersøgelser

Vær opmærksom på, at ved børneundersøgelse vil dit barn få en bedre undersøgelse/oplevelse uden deltagelse af andre søskende.

 

Ingen artikler fundet