OBS: Coronavirus udbrud. NYT: Virtuelle Quicktider. Lægehuset har nu åben virtuel/video konsultation, uden forudgående tidsbestilling, mellem kl. 8 og 9 på alle hverdage. Dette forgår via ”Min læge app'en”. For mere information se nedenfor. Lægehuset er som vanligt åben for telefon-, e-mail- og videokonsultationer. Sekretæren kan kontaktes på tlf 75801611 og du kan skrive til os via "Min læge appen" eller via rubrikken "Selvbetjening" her på hjemmesiden. Der er fortsat kun mulighed for fremmøde konsultationer på lægehuset efter forudgående aftale.

Billeder fra klinikken

Lægehuset er opført i 1976 og siden løbende udvidet og moderniseret, senest i 2015. Der er mulighed for bilkørsel til døren med handicapvenlig adgang.

Vi har indrettet laboratorium til blodprøvetagning, og udfører selv mindre analyser på blod og urin, men videresender ellers prøverne til laboratoriet i Horsens. Normalt foreligger der svar ca. 2 dage efter. Vi foretager selv fx lungefunktionsundersøgelse, hjertekardiogram, INR- og måling af øretryk mv.

På skadestuen behandles småskader, mens større skader klargøres mhp videretransport til Horsens- el Vejle sygehus. Vi udfører selv mindre kirurgiske indgreb, som fjernelse af modermærker, behandling af bylder og sårpleje. Vores sygeplejersker foretager skiftninger af sår, fjernelse af skintags og behandling af vorter mv.